nem hivatalos oldal

Hősugárzó német minőségben

Hősugárzó

Olyan fűtőtestet keres, ami azonnal üzembe helyezhető? Akkor a figyelmébe ajánljuk a paramentesito.hu weboldalt. Az itteni hősugárzó környezetbarát módon üzemeltethető, tehát nem fogyaszt túl sok energiát.

Az előállítása Németországban történt, ezért a minőségével biztosan nem lesz probléma. Halkan működtethető, ennél fogva a hétköznapokban biztosan nem fogja zavarni. A tömege alacsony, tehát könnyen átvihető egyik helyiségből a másikba.

Kétféle fűtési teljesítmény közül lehet választani az esetében. A hősugárzó IP44 érintésvédelemmel van ellátva. Az optimális hő-elosztásért felelős ventilátor fokozatmentesen szabályozható. A külső váza fémből készült, tehát nem okoznak neki túl nagy gondot az ütődések. 1 év jótállás vonatkozik rá. Túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva.

A hősugárzó a Trotec márka jóvoltából vásárolható meg. Az ára a fent említett weboldalon tekinthető meg. A kiszállítása kedvezményesen oldható meg. Természetesen jár hozzá magyar nyelvű használati utasítás, ezért nagyon egyszerű lesz a beüzemelése.