nem hivatalos oldal

Itt mindent megtudhat a csalásról!

Amit a csalás bűntettről tudni érdemes

Amit a csalás bűntettéről tudni érdemes

A csalás elkövetése igen gyakori bűncselekmény hazánkban is. Gyakran előfordulhat, hogy az elkövető nincs tisztában azzal, hogy bűncselekményt hajtott végre, hiszen sokan nem ismerik az erre vonatkozó jogszabályokat, törvényeket.

A vidakovics.hu weboldalon megtalálható minden erről a bűncselekményről. Tudta, hogy a csalás egyik formáját, az adócsalást már azzal is elköveti, ha nem adja le a meghatározott időben az adóbevallását?

Adócsalást tehát nemcsak a cégvezetők és üzlettulajdonosok követhetnek el, hanem magánszemélyek is. Persze a csalásnak nagyon sok válfaja van, az adócsalás csak egy ezek közül. A Vidákovics ügyvédi iroda honlapján azonban részletesen kitérnek mindenre.

Egyszerű, érthető példákkal magyarázzák el, hogy mikor, milyen esetekben követünk el szabálysértéseket, kihágásokat, amelyekért akár hosszú évekre is börtönbe zárhatnak. Nemcsak azért érdemes ellátogatni a weboldalra, mert itt elolvasható minden erről a bűncselekményről, hanem más büntetőjogi, vagy akár válóperes esetekben is tanácsot kérhet.