nem hivatalos oldal

Kapcsolódjon ki a saját infraszaunában!

Hangulatos szauna

A szórakozásra és a kikapcsolódásra ma nagyon sok lehetőség adott, éljünk bármilyen országban. Választhatunk aktív és passzív pihenési módokat, ám be kell látnunk, hogy nem mindegyik egyformán válik a javunkra.

Az infraszauna egyrészt kellemes, másrészt igazán egészséges, amit mind a tapasztalatok, mind a tudományos tények alátámasztanak. Már önmagában az is hatalmas élmény, amikor párunkkal vagy barátainkkal együtt szaunázunk, de valljuk be, hogy már velünk is előfordult, hogy nem szívesen osztottuk meg a kabint idegen emberekkel.

Ez teljes mértékben elkerülhető, ha a lakásunkban megtalálható az infraszauna, így bármikor használható és azzal veszünk részt az élményben, akivel csak szeretnénk. A használatot illetően el kell döntenünk, hogy milyen méretű legyen az infraszauna, mert van egyszemélyes, de akár négyszemélyes is.

Ezt a vágyaink vagy éppen az anyagi hátterünk és meghatározhatja, no és persze az sem utolsó szempont, hogy a lakásunkban melyiknek van elegendő hely. Ha mindezt eldöntöttük, akkor az infraszauna kabinjában élvezhetjük a pihenést azokkal a személyekkel, akiket szeretünk.