nem hivatalos oldal

Kiknek ajánlott a fogpótlás?

Nyilvánvaló, hogy a minőségi fogimplantátumok használata, valamint a legújabb technológiába való befektetés, a széleskörű fogászati konzultáció, a kiváló fogorvosok és személyzet, valamint a más klinikákon kínáltakhoz képest rövidebb várakozási idő biztosítja, hogy rendelőnk magas fokú egészségügyi élményt nyújt a páciensnek.

Akár egyetlen implantátumot, akár teljes átalakítást szeretne, a fogpótlás nálunk varratok nélkül, minimális gyógyulási idővel és fájdalommentesen történik.

Egy fog elveszítése vagy szuvasodás okozta eltávolítása miatt, fém fogászati implantátumot helyezünk az állcsontba, ami mesterséges foggyökérként szolgál. A titánból készült és az emberi szövetekkel kompatibilis fogászati implantátumok az utóbbi években a fogpótlás elterjedt formájává váltak.

Idővel elősegítik a csont regenerálódását, amikor a hiányzó fog gyökerének pótlására ültetik be ezeket és szilárd rögzítést biztosítanak az implantátumhoz rögzített koronának. A fogpótlás ezen módszere szinte minden felnőtt páciens alkalmas.