nem hivatalos oldal

La Roche Posay Lipikar AP+ niacinamiddal és shea vajjal

A lipidpótló krémtusfürdő azonnal megnyugtatja az atópiás, ekcémára hajlamos és extra száraz bőrt, segít helyreállítani a mikrobiom egyensúlyát és csökkenti az atópiás fellángolások gyakoriságát.

A La Roche Posay Lipikar AP+ innovatív technológiát tartalmazó termék, ami egy exkluzív szabadalmaztatott hatóanyaggal, az atópiás és ekcémára hajlamos bőr fő problémáira hat. A formula motorja a La Roche Posay termálvíz, egy természetes összetevő, ami a nyugtató, hidratáló és irritáció elleni képességeiről ismert.

A niacinamid, a 8%-os glicerin és a 20%-os shea vaj nagy adagja is megspékeli a La Roche Posay Lipikar AP+ krémtusfürdőt, hogy intenzíven nyugtassa a bőrt és helyreállítsa a védőgátját. A termék lágy, krémes textúrája gyorsan és könnyedén elolvad, anélkül, hogy ragacsos érzetet hagyna maga után, így minden korosztálynak ideális.

Masszírozza a bőrbe, hogy megnyugtassa a szárazságra vagy viszketésre hajlamos területeket! Naponta alkalmazva, a La Roche Posay Lipikar AP+ elűzi a súlyos szárazság fellángolását, csökkenti az irritációt és a viszketést.