nem hivatalos oldal

Mit kell tudni az Ulefone Vienna mobilról?

Ulefone Vienna

Az elmúlt években nagyon felkapottak lettek a kínai mobilok, ami javarészt annak tudható be, hogy egyre jobban felszereltek és időtállóbbak.

Az Ulefone Vienna megjelenésekor épp ezekre alapozva döntöttek sokan úgy, hogy nemet mondanak az új iPhone, Samsung, HTC vagy Huawei készüléknek, és inkább esélyt adnak egy olyan mobilnak, amelyik olcsóbb és nagyon ígéretesnek tűnik. A cég egyik legsikeresebb darabja az Ulefone Vienna, amelyik elképesztően hasonlít a már biztosan ismert 5,5 colos, Full HD-s, kerek ujjlenyomat-olvasóval és kerekded fém oldalkerettel rendelkező iPhone 6 Plus-ra. A kínai brand tervezői tudatában vannak, hogy a kettő közötti hasonlóságok mennyire szembetűnőek, éppen ezért, az Ulefone Vienna oldalán megtalálható a „nem vagyok én iPhone 6 Plus, de most tényleg” szlogen.

Nyilvánvalóan a bekapcsolást és kezelést követően még inkább kiderül, hogy a tulaj valóban nem egy Apple terméket tart a kezében, hanem az Ulefone Vienna készüléket. Ez, bár egy igenis jó mobil és nyugodtan megvehető, sok helyen igazán kedvező áron, azért nem vetekedik az világelső iPhone-nal.