nem hivatalos oldal

Stratégia az alkalmazottakkal való kommunikációra

Stratégia kialakítása

Stratégia kialakítása

Egy vállalkozás vezetőjeként az a célod, hogy kellemes legyen a munkahelyi légkör és az alkalmazottak szívesen végezzék a munkájukat? Ez a leghatékonyabb stratégia, amivel a saját dolgodat megkönnyítheted, és a legjobb eredményeket érheti el a céged.

Ha nem csak az értékesítésre és a pénzügyi eredményekre koncentrálsz, hanem a munkatársakra is figyelsz, akkor az Ő munkájuk is hatékonnyá válik, és szárnyakat kapva végzik a feladatukat. Akár a minimális létszámmal működő vállalkozásokban is gondot okozhat a munkatársak kezelése, csapattá formálása.

Az alkalmazottakkal való kommunikációd hosszú távon meghatározza a vállalkozásod eredményeit. Piroska Gyula túlélőcsomagjában többek között megoldást találsz az alkalmazottakkal való kapcsolat kialakítására is.

A cégvezetés minden területére, így az alkalmazottakkal való stratégia kialakítására is jól bevált módszereket kaphatsz. A Piroska Gyula tréningek és könyvek a humor és a irónia segítségével ismertetik a vállalatvezetők hibáit, és adnak megoldásokat.