nem hivatalos oldal

U alakú ülőgarnitúra valódi bőrből

U alakú ülőgarnitúra

Teljesen érthető, hogy szeretné minél szebbé varázsolni az otthonát. Mivel a nappali központi helyet tölt be az életében, ezért nagy körültekintéssel válogassa ki a bútorokat!

Az U alakú ülőgarnitúra most az eredeti ár töredékéért kapható a kanape.net weboldalon. A hatalmas méretének köszönhetően, biztosan uralni fogja a rendelkezésére álló teret. 2 darab relax funkciós résszel is rendelkezik. Az U alakú ülőgarnitúra bőrből készült, ezért igen elegánsan néz ki.

A kattanó fejtámlának hála, a használata nagyon kényelmes. Az ülőegység alatt található egy fiókos tároló, ami jobb helygazdálkodást tesz lehetővé. Balos kialakításban vehető meg a webáruházból. Az U alakú ülőgarnitúra hullámrugós kivitelben áll az Ön rendelkezésére. Sötétszürke színben vásárolható meg a honlapról.

A pontos méretei szintén megismerhetőek, vagyis 395 x 220 centiméteres változatban szerezhető be. Jól látható, hogy egy minőségi bútordarabról van szó. Lépjen kapcsolatba minél hamarabb a webáruházzal, ha az U alakú ülőgarnitúra megvásárlásán gondolkodik!