nem hivatalos oldal

Bakdaru hatalmas teherbírással

Bakdaru

Olyan darura van szüksége, aminek a segítségével könnyen elvégeztetheti az üzemi feladatokat? Akkor nézzen körül a konecranes.hu oldalon! Itt többféle bakdaru közül választhat. Például a mennyezetre szerelhető típus igen népszerű a megrendelők körében.

Ugyanakkor annak sincs akadálya, hogy Ön szabadon álló változatot vegyen. Mivel a pályája messzire nyúlik, ezért a bakdaru használatával lefedhető az egész gyártósor. A telepítése sem bizonyul nehéz feladatnak, hiszen a szakemberek rengeteget segítenek benne.

Vannak olyan esetek, amikor kevesebb mint 1 nap alatt elvégezhető a beszerelése. A beüzemelését követően a termelékenység nő, a költségek pedig csökkennek. Ennek tudatában biztosan érdemes a daru beszereltetése mellett döntenie.

Akár 2000 kilogrammos súlyt is képes elbírni. A vázszerkezete könnyű, ugyanakkor a bakdaru nagyon erős. Amennyiben Ön a beszereltetésén gondolkodik, akkor tárcsázza a +36 1 555 5270 telefonszámot! A szakemberek rövid időn belül sort kerítenek a helyszíni felmérésre az üzemében.

Print Friendly, PDF & Email