nem hivatalos oldal

Ablakfólia többféle formában

Ablakfólia

Sok olyan irodahelyiség vagy magánlakás van, ahol a hasznos fény beengedéséről hatalmas ablakok gondoskodnak. Ezeken keresztül azonban nemcsak világosság érkezik be, hanem a gyakran zavaró erőteljes napsugárzás is. A közvetlenül behatoló fénynyalábok hamar üvegházhatást váltanak ki, ami megkeserítheti életünket, a vakító érzetről nem is beszélve. Mindezeket a kellemetlen helyzeteket az ablakfólia megszünteti egy csapásra.

A termék visszaveri a problémát okozó energia jelentős részét és csak a hasznos fényt engedi be. Ennek hála világos marad a tér, de nem vakít el bennünket a Nap ereje. Elmarad a felmelegítést okozó hatás is, tehát a légkondicionáló berendezés működtetésén is spórolhatunk.

Az ablakfólia azonban nemcsak erre képes. Több típusa létezik, amelyek között van hőtartó és biztonsági fólia is. Említést érdemel továbbá a dekorfólia, amivel egyedivé tehetjük az épület hangulatát. Megéri részletesebben utánajárni az ablakfólia sajátosságainak, ugyanis jelentősen megkönnyítheti életünket a megfelelő pontokra elhelyezve.