nem hivatalos oldal

Alfawise – zsebben a világ

Alfawise

Alfawise

El tudjuk képzelni, hogy az egész világ információja, tudása a zsebünkben lehet és a TV-ből szuperhatalmú online gépezetet tudunk varázsolni? Az Alfawise Android 7.1 rendszerével lehetségessé válik mindez, akár hisszük, akár nem.

Ez a készülék tulajdonképpen egy online szórakoztató rendszer a családnak, amivel filmet nézni, játszani, böngészni, a fotóalbumot végignézni is lehetséges. Tulajdonképpen a tenyerünkben vagy a zsebünkben is elfér és annyi adathordozó egységet tartalmaz, mint egy asztali számítógép.

Ezáltal sokkal költséghatékonyabb és egyszerűbb a használata, a gyorsaságról nem is beszélve. Két USB bemenettel is rendelkezik, ami bármelyik modernebb elektronikai cikkel összeköthető, sőt, még egeret is csatlakoztathatunk hozzá.

Ezen felül még AV bemenettel, LAN kábellel és memória kártya beolvasóval is felszerelt. Ha a családját szeretné meglepni vagy csupán a nappaliját szeretné különlegessé tenni, akkor bátran rendelje meg az Alfawise készüléket és búcsút mondhat az unalmas estéknek!