nem hivatalos oldal

Pozitív érvek az adszorbciós páramentesítő mellett

adszorbcios paramentesito

Adszorbciós páramentesítő

Amikor a lakás rettentően párás, mindenképp gondolnunk kell annak párátlanításra, ugyanis a lecsapódó nyirkosság miatt, a penész hamar felbukkanhat. A különféle adszorbciós páramentesítő készülékek előnyeit szinte sorolni sem kellene, hiszen mindenki ismeri ezeket.

Hamar összegyűjti a levegő nedvességét, alacsony fogyasztás mellett biztosítja a szárazabb levegőt, gátolja az izzadó falak és a penész spórák kialakulását, megjelenését.

A penész elsősorban esztétikailag ront a lakás kinézetén, másodsorban pedig eltűntetni lesz nehéz. Amennyiben a lakásba lépve dohos szagot érez, azonnal cselekedjen! A kereskedelemben található minőségi adszorbciós páramentesítő gépek között, az egyik legkedveltebb és legismertebb márka a Trotec, számos dizájnos kivitelezéssel.

Használata, üzemeltetése egyszerű és nagyon kicsi helyen is elfér, így soha nincs útban. Nemcsak a fürdőszobákban javasolt a használatuk, hanem olyan helyiségekben is, ahol sok a növény vagy ahol télen gyakori a ruhák szárítása. Az adszorbciós páramentesítő tökéletes választás pincékhez, irattárakhoz és hajók szárazon tartásához is.