nem hivatalos oldal

Telefon gyorstöltő kedvező áron

Rendkívüli kapacitás

Rendkívüli kapacitás

Amikor rendelünk egy új telefont, már alig várjuk, hogy készhez kapjuk és kibontsuk a csomagolást. Manapság már mindenki csalódottan konstatálja, ha nem jár hozzá telefon gyorstöltő. Volt is felháborodás az Apple felhasználók körében, amiért az „Almás“ cég csak egy szimpla hagyományos töltőt mellékelt a méregdrága készülékek mellé.

Az iPhone telefon gyorstöltőt külön, borsos áron lehet hozzá beszerezni. Szerencsére színre lépett a Blitzwolf, ami többek között minőségi telefon gyorstöltőket gyárt és forgalmaz baráti áron.

Ezek a termékek remek alternatívaként szolgálnak minden olyan embernek, akinek elromlott a telefonjához mellékelt gyári töltő

. Bár mindenki azt ajánlja, hogy az adott típust csak az ugyanolyan típusú töltővel töltsük, viszont a Blitzwolf igyekezett kizárni minden hibalehetőséget, ezért az általuk készített telefon gyorstöltő nincs rossz hatással a különböző akkukra és nem rövidíti meg azok élettartamát. Bizonyos modellekkel két készülék is villámgyorsan feltölthető egyszerre.