nem hivatalos oldal

Budapesten ki a „legjobb” orvos mellnagyobbításhoz?

mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás

Amikor esztétikai beavatkozásokról van szó, sokan úgy vélik, hogy ezek nélkülözhetőek és pusztán hiúságból nem érdemes kés alá feküdni, pedig vannak olyan esetek, amikor például a mellnagyobbítás javasolt, ha túl kicsik, aszimmetrikusak, megereszkedettek a keblek. Ilyenkor érthető, hogy mindenki a legjobb szakembert keresi, akinek tudásában és tapasztalatában megbízhat. Dr. Falus György is rengeteg pozitív visszajelzést kapott az elért eredményekről.

Plasztikai sebészként már 1993 óta dolgozik ez a szakember és az elmúlt 30 év alatt a legnagyobb tapasztalatot, többek között a mellnagyobbítás területén szerezte. Minden beavatkozásnál felhívja a páciensek figyelmét a természetes arányokra. Nagyon fontos minden mellműtétnél az, hogy a beültetett implantátum harmonikusan illeszkedjen a testalkathoz. Kisebb mellű hölgyeknek például az alma alakú implantátum optimális, amit az izom alá szoktak beültetni a szakemberek.

Az anatómiai, vagyis csepp alakú implantátumot leginkább a kissé megereszkedett vagy nagyobb mellű hölgyeknek javasolja dr. Falus György. Ezeknek az implantátumoknak a beültetése izom fölé történik. Ugyanakkor van lehetőség a félig izom, félig mirigy alatti beültetésre is. A szakember minden páciensnek bemutatja a jelenleg elérhető implantátumokat. Napjainkban a legkorszerűbbnek az úgynevezett Soft High Cohesin implantátum számít. Ennek nagyon jó a tapintása, egységes egészet alkot.

Ezt pedig úgy kell érteni, hogy egy esetleges baleset következtében is egyben marad, tehát sérülés esetén sem veszélyezteti a szervezetet. De végeredményben, a tökéletes implantátum kiválasztása a konzultációk során történik meg, amikor a szakemberrel együtt dönt a páciens erről. A drfalus.hu portálon minden szükséges információt elolvashatunk a mellnagyobbító beavatkozásokról. Megtudhatjuk, hogy milyen vizsgálatokra van szükség a műtét előtt, tájékozódhatunk a beavatkozás folyamatáról, illetve a regenerálódási időről és az erre az időre vonatkozó betartandó szakorvosi javaslatokról.