nem hivatalos oldal

CeraVe kézkrém a varázslatos érintésért

A száraz, repedezett bőr gátolhat a mindennapi feladataink ellátásában, a 24 órás hidratálást biztosító CeraVe kézkrém azonban képes orvosolni a problémát.

Ez az egyedi összetételű termék igazi innovációnak számít a kozmetikumok piacán, hiszen a nedvességtartalomért felelős hialuronsav mellett, 3 alapvető – a bőr egészségének megőrzésében fontos szerepet játszó – ceramidot is tartalmaz.

A CeraVe kézkrém regeneráló hatásának köszönhetően, az érdes, kiszáradt bőr visszanyeri a puhaságát, rugalmasságát, így a kézfogástól kezdve, az önellátáshoz tartozó rutintevékenységeken át a munkavégzésig, minden helyzetben komfortosabban érezhetjük magunkat, ez pedig az életminőségünk egyértelmű javulását eredményezi.

Az Ágnes patika népszerű termékei között ez az egyedülálló készítmény is megtalálható, mégpedig kétféle – 50 és 100 ml – kiszerelésben. A CeraVe kézkrém mellett, a termékcsalád egyéb első osztályú árucikkeiből is rendelhetünk, az említett internetes felületről. Kipróbálhatjuk például az elismert márkanévvel fémjelzett regeneráló kenőcsöt vagy a lábápoló krémet is.