nem hivatalos oldal

Egytengelyes pótkocsi méretek: ilyen különbségekre számíthatsz

egytengelyes pótkocsi

Egytengelyes pótkocsi

Szinte minden munka szállítási feladattal is jár a mezőgazdaságban, a talajmunkákon kívül, hiszen a terményeket haza kell vinni, ezért a mezőgazdasági vontatók mellett, a második legfontosabb szállítóeszköz a pótkocsi, amiből többféle típus és sok méret lelhető fel. A pótkocsikat a futómű kialakítása szerint csoportosítható egy-, két- vagy többtengelyes típusokra. Részletes információkat találhatsz az egytengelyes pótkocsi méretekről a Novara weboldalán.

Ezeknek a szerelvényeknek a futóműve a súlypontjuk mögött helyezkedik el, így az önsúlyuk és hasznos terhük egy részét a vontató hordozza a vonószerkezeten keresztül. A vontatóhoz való csatlakoztatás szerint, az egytengelyes pótkocsi alsó bekötésű. Kisebb és nagyobb egytengelyes pótkocsik fedezhetőek fel a Novara Coop Kft. kínálatában. Amennyiben szeretnél egyet beszerezni, ezt a felhozatalt feltétlenül tekintsd meg! Vadonatúj szerelvényekről van szó, amelyek hidraulikusan 3 irányba billenthetőek.

Ennek köszönhetően, jócskán megkönnyítik a fel- és lerakodást, ami nagyon fontos segítség a gazdáknak. A pótkocsik légfékrendszerrel vannak felszerelve. Sajátos kialakítással bírnak a Novara kínálatában lévő szerelvények, méret szerint a 1,5 tonnástól egészen a 6,6 tonnásig válogathatunk közülük. Már néhány hektár megmunkálásakor is nélkülözhetetlen a megfelelő méretű mezőgazdasági vontató. Az egytengelyes pótkocsi ideális a termények szállítására, de a területek megtisztítása során összegyűjtött hulladékot is el lehet vinni ezzel.

Számtalan olyan helyzet állhat elő, amikor utánfutóra van szükség. Célszerű a novara.hu weboldalon végignézni a gazdag kínálatot és kiválasztani az ideális modellt. Nyilván, sokan szeretnék személyesen is megtekinteni a megvásárolni kívánt szerelvényt, amit megtehet Tökölön, a Csépi út 2643/1, valamint Siófokon, a Marosi út 9. szám alatt. A telephelyek nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 8.00-17.00 óra között van. Válassz jól egytengelyes pótkocsit, mert az megkönnyíti majd a mindennapi feladataidat a gazdaságban!