nem hivatalos oldal

Komoly hátteret jelent a gyűrű szimbolikája

A gyűrű szimbolikája

A gyűrű szimbolikája

A gyűrű sokkal többet jelent, mint egy egyszerű ékszert. Szimbolikája nem ismer határokat, hiszen szavak nélkül is sokat beszél tulajdonosáról.

Gyűrűvásárlásnál ugyanis több szempontot érdemes figyelembe venni, először azt kell eldönteni, hogy milyen alapanyagból legyen. A gyűrű szimbolikája itt is előtérbe kerül, hiszen az arany az igazság szeretetét testesíti meg, míg az ezüst a szép érzetet erősíti. Következtetésképpen a bizsu szigorúan az ármánykodásról szól.

A gyűrű szimbolikája szerint, aki platina ékszer visel, az nem szereti az igazságtalanságot és mindig őszintén viselkedik barátaival, családtagjaival.

A műanyagból készült modell ezzel szemben pajkosságot és játékosságot sugall. A gyűrű szimbolikája spiritualizmust testesít meg, ha a kiszemelt ékszer csontból vagy kőből készült. Akinek több gyűrűje van, az szereti a feltűnősködést, de vannak olyan személyek is, akik egyáltalán nem hordanak gyűrűket, róluk azt szokták mondani, hogy nincs fantáziájuk, és teljes mértékben ragaszkodnak a földi dolgokhoz.