nem hivatalos oldal

Régóta hódít már a Steyr

Steyr

Steyr

Ha traktort szeretne vásárolni, akkor bátran válassza Ausztria egyik legjelentősebb iparági szereplőjét! A Steyr már a 40-es években letette a védjegyét a piacon. Azóta a cég a CNH része lett, ami még inkább a megbízhatóságot sugallja. A mezőgazdasági gépeknél se adjon alább, ne engedjen a kényelmi kiegészítőkből, hanem tegye komfortosabbá a munkafolyamatokat!

Amennyiben szívesen megismerkedne a Steyr márkával, akkor forduljon a gigafarm.hu csapatához! Kollégáink több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek, tehát biztos lehet benne, hogy a megfelelő információkat és segítséget kapja meg tőlünk.

A gépek fejlődése napjainkban még inkább felgyorsult, ezért is olyan nehéz a speciális kérdésekre választ kapni. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink naprakészek legyenek. Ismerkedjen meg vállalatunkkal, és vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal akár online, akár személyesen! A Steyr kínálatunkban biztosan nem fog csalódni. Nézzen szét első körben a weboldalon, és olvasgassa az ismertetetőinket!