nem hivatalos oldal

Lakáshitel önerő nélkül?

Lakáshitel önerő nélkül

Egy-egy kölcsön felvételénél általában nagy fejtörést okoz az is, hogy honnan lesz meg az önrész. A lakáshitel elérhető lehet önerő nélkül is 2018-ban? Igen! A jelzalog.com bankfüggetlen tanácsadói iroda által írott bejegyzésből kiderül az is, hogy ez miként lehetséges.

A részletes tájékoztató anyag bemutatja, hogyan vehet fel egy megvásárolni kívánt ingatlanra kölcsönt anélkül, hogy önrészt vagy pótfedezetet kellene bevonnia a bankkal megkötött megállapodásba. Viszont érdemes az említett weboldal közgazdászokból álló csapatához fordulnia segítségért, hiszen ők a tapasztalatuknak és jártasságuknak köszönhetően, ismerik az összes piacon fellelhető lehetőséget.

Egy gyors beszélgetést követően, ahol felmérik az Ön igényeit, megkeresik és kiválasztják a lehetőségeinek megfelelő lehető legjobb lakáshitel ajánlatokat, méghozzá az összes magyarországi kereskedelmi bank kínálatából. Segítségére lesznek az ajánlatok értelmezésében és egészen a szerződés megkötéséig számíthat rájuk, minden lakáshitelt érintő kérdésben.