nem hivatalos oldal

Az önzetlenség és odaadás: szeretet őszinte érték

önzetlenség és odaadás szeretet

Önzetlenség és odaadás szeretet

Ezek az értékek a legtöbb emberben sohasem mutatkoznak meg, hiszen fontosabbnak tartják saját magukat. Önzetlenség és odaadás: szeretet nélkül semmiképp sem lehet boldog életet élni. El kell ismerni, hogy senki sem tökéletes. Ha valakihez tiszta szívből ragaszkodik, akkor nem vár el semmit. Nem akarja a saját képére formálni, hanem elfogadja olyannak, amilyen.

Ne követelje ki a szép szavakat a párjától, hiszen az egyáltalán nem vezet jóra. A kierőszakolt érzelmek nem szívből jönnek. Ilyenkor a legtöbben azt mondják ki, amit a másik hallani akar. Az önzetlenség és odaadás: szeretet a gondokkal teli időszakokat segít könnyebben átvészelni.

Ha van kivel közösen leküzdeni az akadályokat, akkor erősnek és rendíthetetlennek fogja érezni magát. Az együttérzés ilyenkor mutatkozik meg a legjobban. Amikor van kinek elmondani a bajait és oltalmat talál, akkor fogja tudni azt, hogy kire számíthat. Az önzetlenség és odaadás: szeretet nemcsak tettekkel, hanem különféle gesztusokkal is kimutatható. Egy érintés vagy mosoly néha sokkal többet ér.