nem hivatalos oldal

Mióta lett ilyen népszerű a gyógytorna magánrendelés Budapesten?

profi gyógytornászok

Profi gyógytornászok

Az iskolai évek alatt is voltak sokan, akik nem igazán szerettek tornázni és amennyiben csak tehették, felmentést kértek. Ez néha indokot volt, valamilyen betegség, sérülés okán, míg máskor egyedül a kényelem lehetett a mozgatórugó. A nyugatias élet egyértelműen elhozott magával egy olyan kort, amikor feleslegessé vált bármennyit sportolni. Jóformán megerőltetésre sincs szükség, hiszen a különféle gépek és berendezések elvégzik az emberek helyett a nehéz munkát.

Persze mindig van néhány kivétel, ami előfordul. A mai napig vannak olyan szakmák, ahol 50 kilogrammos zsákokat cipelnek, de az esetek többségében ez már nem jön szóba. Tehát, a komoly erőkifejtéseket voltaképpen felváltotta a kényelmes gurulós székben való ücsörgés a számítógép monitorja előtt. Gondolhatnák a legtöbben, hogy ez az, amire oly régóta vártak. De a henyélés sajnos ugyanolyan komoly fizikai problémák kifejlődésével járhat, mint a nagy megerőltetés.

A különbség csak az, hogy a terhelés a gerincre és más ízületekre nem hirtelen és nagymennyiségben esik, hanem lassan, hosszú évek alatt. A rombolás a testre nézve ugyanolyan eredményes. A rossz testtartás kivált olyan fájdalmakat, amelyek rögzülhetnek és krónikussá válhatnak. Ez ellen pedig csak aktív módon lehet tenni. Továbbra is nagy értéknek számítanak Budapesten a profi gyógytornászok (0630 505 0503; 1055, Bajcsy-Zsilinszky út 72.). A jól képzett szakemberek dolga az elmúlt években megsokszorozódott.

Most érett be ugyanis a nyugatias életmód eredménye. Néhány évtized után egyre többen veszik észre, hogy a sok ülés milyen gondokat okoz. Vannak, akik ezzel egészen a műtőasztalig juthatnak el, de megéri elkerülni az ilyen drasztikus beavatkozásokat. Szerencsére, a gyógytorna olykor még az előrehaladott állapotok kezelését is ellátja. Többféle eljárás van, ami kiválóan alkalmazható. Ezeket egyszerűen feltérképezheti bárki részleteiben a gyogytornaszom.hu weboldalon. Itt jelentkezésre is nyílik lehetőség, majd a lefoglalt időponton megjelenve, kezdetét veheti a kórtörténet felépítése és a személyre szabott terápia kialakítása.