nem hivatalos oldal

Hogyan zajlik az üveg kádparaván felszerelése?

üveg kádparaván

Üveg kádparaván

Fürdés közben kivédhetetlen, hogy kicsapódjon a víz a kádból, főleg azoknál a családoknál, ahol gyermekek is élnek. Azonban ez balesetforrás, hiszen amint kiszállunk, megcsúszhatunk a vizes felületen, ezért tanácsos valamilyen megoldást keresni. A classuveg.hu weboldalon több példát is láthatsz üveg kádparaván beépítésére. Az üvegből készült kádparaván különleges designt ad a helyiségnek, modern jelleget, ugyanakkor a praktikus tulajdonságaihoz sem férhet kétség.

Számtalan előnnyel bír, például jelentősen megkönnyíti a fürdőszoba takarítását. Vannak kisebb lakások, amelyekben a zuhanyozáshoz is a kádat használják, ezért szükség van arra, hogy útját álljuk a víznek. Persze zuhanyfüggönnyel szintén megoldható a helyzet, de a legesztétikusabb és legkönnyebben tisztán tartható fortély mégis a kádparaván. Ez a konstrukció rendszerint biztonsági üvegből készül, aminek a vastagsága eltérő a különféle termékeknél. Nagy terhelést bír ki anélkül, hogy balesetveszélyessé válna.

A fürdőszobai kádparavánokat hőkezelésnek alávetett, edzett üvegből gyártják. A gyártók általában ezeket a felületeket vízlepergető réteggel is kezelik, ami megakadályozza a vízkövesedést. Higiénikus és esztétikus megoldást jelent a kádparaván minden fürdőszobába. Ha most készülsz felújítani a házadat, akkor érdemes elgondolkodnod ezen a megoldáson. Azokban a fürdőkben is, amelyekben nem jut hely külön kabinnak, megkaphatjuk ezt az élményt, mindössze egy zuhany csaptelepre és egy- vagy kétrészes üvegparavánra van szükség.

Elegáns kinézetet kölcsönöz a fürdőszobának és a zuhanyozást is kimondottan kényelmessé teszi. Többféle kádparaván áll rendelkezésedre, annak függvényében, hogy milyen hosszú és formájú a kád a fürdőszobában. Amennyiben ezt a megoldást szeretnéd választani, akkor célszerű felkeresned a classuveg.hu weboldalt, ahol olyan szakértői csapatot ismerhetsz meg, akik könnyedén, gyorsan és szakszerűen készítik el a kádparavánt. A termékekkel és azok felszerelésével kapcsolatban minden információt elolvashatsz a honlapon.