nem hivatalos oldal

Kockahas edzés – Így érdemes nekikezdened

Kockahas edzés

Kockahas edzés

Az alhas különösen mostoha területe a testünknek, nagyon hamar jelentkezhet rajta látható súlyfölösleg, leüléskor néhány hurka, ami rendkívül kellemetlen és híján van bármiféle esztétikumnak. Így nem meglepő, hogy nagyon sokan megpróbálnak olyan edzéseket véghez vinni, amelyekkel kialakíthatják a lapos hasat, bár ez egyáltalán nem könnyű feladat. A www.intenset.hu weboldalon további hasznos tippeket olvashatsz a kockahas edzésedhez. Megpróbálkoztál több diétával, de semmi nem hozott eredményt?

Itt nem az a probléma, hogy nem működnek a diéták, de szükséges egy olyan mozgásrendszer is, amit gond nélkül be tudsz illeszteni az életedbe. Ezeket a gyakorlatokat rendszeresen kell végezned, mert ha csak néhanapján csinálod, annak izomláz lesz a vége, nem fogyás. Hogyan lehet kockahasat elérni? A hasizom a gyakorlatoktól nem lesz lapos a has, hanem kizárólag a zsírvesztéstől. A hasizmokat pedig edzeni kell annak érdekében, hogyha lemegy végre a zsírtömeg, akkor egy edzett, kockás has legyen látható.

Mert hiába a hasizomedzés, ha a diétát nem tartod be, akkor a hasizmodat továbbra is háj fedi, tehát nem értél semmit. A diéta és a kockahas program csak együtt, egymást erősítve működik. Célszerű kipróbálnod az Intenset edzéstervet és diétát, amit megtalálsz az intenset.hu weboldalon. Ehhez ingyenesen férhetsz hozzá és ha ügyesen kihasználod a program által nyújtott lehetőségeket, anélkül lehet kockahasad, hogy akár egyetlen fillért is kiadnál kondibérletre. A portálon rengeteg tudnivalót felfedezhetsz, amelyek segítenek abban, hogy sikeresen elérhesd a célodat.

A kockahas edzéstervet videón is megtekintheted, illetve megtalálod minden gyakorlat részletes leírását. A gyakorlatsort úgy fejlesztette ki a szakember, hogy azt otthon is elvégezhesd, amikor az időd engedi. 5 perce mindenkinek van a nap során arra, hogy valamit tegyen az egészsége érdekében. A kockahas edzés nem ördöngösség, ha kellőképpen kitartó vagy, előbb-utóbb jó eredményeket érhetsz el, megvalósíthatod a kitűzött célodat.