nem hivatalos oldal

Ilyen árakra számíthatsz webáruház bérlés esetén

webáruház bérlés

Webáruház bérlés

Mindannyian látjuk, hogy az utóbbi években mennyire népszerű lett az internetes kereskedelem, az emberek sokkal hamarabb megrendelnek egy általuk kinézett terméket, mint személyesen járják a hagyományos üzleteket, a beszerzése érdekében. Ezért nem meglepő, hogy egyre többen szeretnének online üzletet nyitni, de nem tudják, hogy készíttessenek vagy béreljenek webshopot. A viltor.hu weboldalon átlátható táblázatot találhatsz arról, hogy milyen költségei lehetnek a webáruház bérlésnek.

Kétségtelen, hogy a bérlés lényegesen költséghatékonyabb, hiszen nem kell egy összegben kifizetni a webáruház készítés árát, viszont minden hónapban fizetni szükséges a bérlési díjat. Azonban ez az összeg annyira kismértékű, hogy a vállalkozó alig érzi meg. A Viltortól bérelhető webáruházak bérlési ára az összes funkciót tartalmazza, ez a cég nem kínál eltérő tudású csomagokat a klienseinek. Bár mégis van némi eltérés a webshop csomagok között, ami a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban mutatkozik meg.

Értelemszerűen, minél hosszabb a bérlési idő, annál kisebb összeget kell minden hónapban fizetni. A weboldalon megtalálható árak bruttóban vannak meghatározva, nincsenek rejtett költségek, egyéb díjak, sem pedig bonyolult csomag-összeállítások. Kedvező lehetőséget is biztosít a Viltor az ügyfeleinek, mégpedig azt, hogy a webshop megrendelése előtt 20 napig ingyen, bármiféle kötelezettség nélkül kipróbálhatják az online boltot, sőt, ha ez a periódus mégsem bizonyulna elégnek, akkor csak jelezni kell és meghosszabbítják azt.

Az éles webáruház a próbaidőszak alatt tesztelt webshop lesz. Ez azt jelenti, hogy minden, a tesztelt webshopba feltöltött adat és beállítás (termékek, szállítási és fizetési módok, reklámkép, logó stb.) megmarad az éles webáruházban is. Az összes arculat elérhető a bérelhető online boltban, amelyek mindegyike telefonbarát jellegű. Ezzel jelentősen megkönnyítve a potenciális vásárlók helyzetét, akik megtekinthetik és megrendelhetik a termékeket a telefonjukon keresztül, bárhonnan.